Blog notice

Nova Sessió Informativa: Gestió i Automatització es troben

El nostre programa formatiu post-universitari engloba un gran ventall de disciplines contextualitzades dins del sector de la producció i disseny industrials. Exemple d’aquesta realitat són els dos màsters que es presentaran a la propera sessió informativa del dijous 22 de setembre.

D’una banda, et presentarem els continguts del Màster en Producció Automatitzada i Robòtica (PAIR), destinat a capacitar a l’estudiant per a actualitzar els seus coneixements a diferents camps de l’automatització, com poden ser l’electrònica, el control o l’automàtica, de forma constant. Et convertiries doncs en un professional capaç de dominar les eines i tecnologies del sector i, alhora, adquiriries les competències per a tenir una visió global del projecte.

   

D’altra banda, entrant en el sector de la gestió, el nostre Màster en Direcció de la Producció (MDP) està destinat a oferir als estudiants els coneixements i eines necessàries per esdevenir el vincle ideal entre la definició de l’estratègia i el desenvolupament de les operacions. Coneixeries les últimes i més eficaces tècniques en organització d’una planta industrial (Lean Six Sigma) i gestió de la producció. 

Aquest màster estar enfocat a formar la figura d’un professional capaç d'adoptar un enfocament més resolutiu i determinant des de la producció, fet que permetrà que el teixit productiu de l’empresa pugui assolir nous reptes i aprofitar els avantatges de la globalització. 

Així, si estàs interessat a rebre una informació més detallada i de primera mà sobre el propòsit i continguts d’aquests màsters, no et perdis les Sessions Informatives de MDP i PAIR que tindran lloc el pròxim dijous 22 de setembre a les 18.30h a les nostres instal•lacions de la FME de la UPC.

¡Nuevo cupón de descuento!

Trabajamos para que puedas formarte desde casa.

Precio especial con el cupón TARDOR20 en los cursos 3D online.