Blog notice

Escalfem els nostres motors especialitzats

L’avenç i el coneixement no descansen i nosaltres tampoc. Ja tenim obertes les edicions de setembre dels nostres cursos especialitzats en sistemes CAD per a que tots els interessats puguin apuntar-s’hi.

El programa de Formació Especialitzada en Sistemes CAD de la Fundació CIM està enfocat a capacitar en l’àmbit tècnic tant als estudiants universitaris o de cicles formatius com als professionals del sector que vulguin introduir-se, ampliar o complementar la seva formació en les àrees de Disseny Assistit per Ordinador, Informàtica i Metrologia.

Recordem que si ets estudiant o et trobes en situació d’atur podràs comptar amb un descompte significatiu al preu de la teva matrícula, per tal que el factor econòmic no sigui un impediment per a aquelles persones que vulguin desenvolupar les seves habilitats tècniques. A més, comptarem amb edicions tant de cap de setmana com de dilluns a divendres, per tal d’adaptar-nos a les vostres necessitats específiques.

T’oferim doncs la possibilitat d’ampliar el teu currículum en un sector específic, adquirint coneixements profunds sobre la matèria d’una manera ràpida, eficaç i econòmica. Els software que s’expliquen als nostres cursos van des d’aquells àmpliament implantats a la indústria, com pot ser el Solidworks i els seus mòduls de xapa metàl·lica i superfícies, fins d’altres que es troben en expansió a l’actualitat, com poden ser Revit o el Disseny Elèctric amb EPlan.

Tot aquell que vulgui obtenir més informació només haurà de consultar la nostra pàgina de cursos especialitzats.

¡Nuevo cupón de descuento!

Trabajamos para que puedas formarte desde casa.

Precio especial con el cupón TARDOR20 en los cursos 3D online.