FAQs COVID-19 - CIM UPC PROGRAMA DE MÀSTER I POSTGRAU

 

Degut a la crisi generada per la Covid-19, està previst algun canvi en les dates d’inici dels programes del proper curs acadèmic 2020-21?

A dia d’avui no es preveuen modificacions de dates per a l’inici dels nostres programes. Davant de qualsevol novetat en aquest sentit, contactarem amb tots els interessats immediatament.

 

Durant la crisi de la Covid-19, s’ha modificat el procés d’admissió per ser alumne del CIM UPC?

No han existit modificacions en el procés d’admissió. El nostre procés d’admissió pot realitzar-se en la seva totalitat tant presencialment com a distància o en línia i es pot completar des de qualsevol ubicació.

 

Com preveu actuar el CIM UPC en cas de rebrot si estic cursant un programa presencial?

Des de l’inici de la crisi, el CIM UPC ha demostrat la seva capacitat d’adaptar-se transformant el 75% dels seus programes a la modalitat en línia en directe. Per això, si es donés la circumstància, els equips docents estan preparats i disposen de les eines i recursos de suport per a seguir impartint el programa de manera virtual, mantenint el compromís de formació de qualitat de la UPC.

 

El CIM UPC està adaptat per al compliment de les mesures de distanciament social?

Sí, totes les instal·lacions de la UPC i del CIM UPC estan preparades per complir les mesures de distanciament social i altres de caràcter sanitari establertes arrel de la declaració de l’estat d’alarma del març de 2020.

 

Es manté el calendari acadèmic i els horaris de les classes per al curs 2020-21?

No tenim previst modificar el calendari ni els horaris dels nostres programes formatius. Si es produís un cas de força major, les activitats formatives que no fossin totalment adaptables a la modalitat virtual, es programarien fora del calendari acadèmic amb previ consens amb el grup classe.

 

Estic a l’atur o en un ERTO i la meva situació econòmica s’ha vist molt afectada per la Covid-19. El CIM UPC em pot ajudar d’alguna manera?

Som conscients de l’impacte que l’actual crisi sanitària ha provocat i provocarà a molts estudiants. En aquest sentit, el CIM UPC ha ampliat la partida pressupostària global i ha incorporat el descompte del 10% de l’import de la matrícula tant per a persones en situació d’atur com per a totes aquelles afectades per un ERTO, ja sigui actualment o en el passat.

 

El CIM UPC oferirà algun tipus de descompte especial o facilitat per a realitzar el pagament de la matrícula?

Hem obert el període de matrícula per als programes de formació que s’inicien el proper curs acadèmic. Si et matricules abans del 15 de setembre de 2020, obtindràs un 10% de descompte del preu total de la matrícula.
Disposem, a més, de modalitats de pagament flexibles, en què pots escollir la que millor s’adapti a les teves necessitats. Posa’t en contacte amb nosaltres i analitzarem el teu cas. Pots contactar amb nosaltres al telèfon (+34) 649 341 438 o per correu electrònic a infomasters@cimupc.org

 

Si en la data prevista d’inici del meu programa no es poden iniciar les classes presencials, per la situació de la pandèmia, es contempla algun descompte o la possible devolució de la matrícula?

Tenim previst iniciar el curs 2020-21 en format presencial, ja que el centre CIM UPC està preparat amb totes les mesures de prevenció i seguretat necessàries. No obstant, si fos necessari iniciar la formació a la tardor 2020 en format en línia, per causa de força major, s’adaptaria amb garanties de qualitat, com ho hem fet durant aquest curs 2019-20.

 

S’establirà algun límit d’aforament a les aules per al curs 2020-21?

Les instal·lacions del CIM UPC estan preparades per complir les mesures de distanciament social i en haver de mantenir la distància social, els aforaments de les classes es redueixen. Segons la resolució SLT/1429/2020 del 18 de juny, en les aules de grups estables, les autoritats sanitàries catalanes estableixen una separació entre persones d’1 metre i s’han d’aplicar mesures de protecció complementàries, com la mascareta i la desinfecció dels espais i materials.

 

Com he de procedir en cas d’estar possiblement contagiat o haver estat en contacte amb un cas positiu de Covid-19?

Si tens símptomes relacionats amb la Covid-19, hauràs d’avisar-nos a través de la persona responsable de cada programa formatiu i enviar un correu electrònic a: info@cimupc.org. En cas d’haver estat en contacte amb un cas positiu de Covid-19, hauràs de seguir el protocol marcat per les autoritats sanitàries competents i igualment avisar-nos a través de la persona responsable de cada programa formatiu.

 

He estat infectat en algun moment, tot i que ja m’he recuperat. Puc tornar a classe?

Per a aquests casos, els alumnes podran tornar a les classes presencials un cop hagin rebut l’alta mèdica i sempre i quan els serveis mèdics ho aconsellin. En qualsevol cas, la modalitat en línia dels nostres programes formatius es podrà seguir sense necessitat d’assistir presencialment al centre.

 

Els que m’envolten o jo pertanyem a grups de risc i preferiria no prendre riscos de contagi en potencials activitats de grup. Com hauria de procedir?

La formació estarà igualment disponible en modalitat presencial o virtual. Disposem de les millors eines per a la comunicació. Tot i així, aconsellem que primerament consultis al teu metge de referència abans d’accedir a les instal·lacions del CIM UPC, i que l’informis de les mesures que s’apliquen al centre per a la seva valoració professional.

 

Han confinat la regió sanitària on resideixo, estic en quarantena preventiva o estic contagiat per la Covid-19. Com puc seguir les classes?

Des de l’inici de la crisi, hem demostrat la nostra capacitat d’adaptar-nos a la situació que vivim, transformant el 75% dels programes formatius a modalitat en línia i en directe. En cas d’estar matriculat en aquests programes, podràs seguir la classe virtualment sense problemes, presentant el document acreditatiu corresponent.