Blog notice

Vine a la Sessió Informativa del Postgrau de Coaching Skills

Tant important és per una empresa tenir un equip professional capaç i efectiu com tenir un equip directiu eficaç i competent que sigui capaç d’orientar-los correctament per a l’assoliment dels objectius previstos i la seva millora potencial.

El panorama altament competitiu i evolutiu del mercat actual té sotmeses a les empreses i als seus professionals a una obligació d’adaptació ràpida, fiable i concreta, així com la capacitat de renovació i innovació que els faci capaços de respondre de forma immediata a les noves realitats que es presenten. 

En aquest context, es fa imprescindible la figura d’un líder amb unes habilitats comunicatives i motivadores, capaç de transmetre al seu equip les necessitats de la realitat del sector en el que treballen, per tal d’evitar inseguretats i generar així confiança tant a l’àmbit extern com a l’intern de l’organització.

   

Aquest és l’objectiu formatiu del nostre Postgrau de Comunicació Estratègica per un Lideratge Efectiu – Coaching Skills que et presentarem a la Sessió Informativa el 8 de Setembre

Els professionals no només han de saber gestionar processos productius, sinó que també han de ser capaços de liderar i motivar equips professionals, tot implicant les persones que els formen en una millora contínua dels resultats. Així, en el postgrau de Coaching Skills aprendràs les noves tendències i eines de lideratge –com l’anàlisi transaccional o el mindfulness-, per tal de fer més operativa i competitiva l’empresa on treballis.

Tots aquells interessats en rebre més informació sobre aquest postgrau poden apuntar-se ara a la Sessió Informativa a través d’AQUEST formulari.