Blog notice

Toy Lab: Un “joc” per a tota la família

L’Ajuntament de Barcelona, junt amb l’Ateneu de Fabricació de la Fàbrica del Sol, ens ofereix la possibilitat de crear un espai de diversió i creació on es pugui combinar l’aprenentatge amb l’economia circular.

Toy Lab és una iniciativa nascuda de la voluntat que els nens i nenes d’entre 8 i 12 anys puguin crear noves joguines a partir d’altres de trencades, o reparar les que es trobin en mal estat tot combinant la creativitat, els principis de l’electrònica i la impressió digital. La idea és que els infants puguin aprendre i adquirir coneixements bàsics dels camps citats mentre juguen.

Es tracta d’una activitat pensada per a un entorn familiar, és a dir, per a un públic infantil acompanyat d’adults. Així, no hi podran assistir ni adults ni infants sols.

La primera trobada serà el proper dimarts 22 de novembre a les 17.30h, i en funció de l’acollida potser es programaran trobades més freqüents. Totes les activitats seran gratuïtes, però caldrà que els assistents realitzin una inscripció prèvia. Per fer-ho, podeu enviar un correu electrònic a adlafrabricadelsol@gmail.com o bé trucant al 93 256 44 30.