Blog notice

Tot preparat per al Fòrum ETSEIB

ElCIM UPCcomptarà amb l'estand núm. 2 a la 28a edició del Fòrum ETSEIB, la fira professional empresarial més important del sector industrial de Catalunya. Aquesta serà una gran oportunitat per a presentar els últims avenços que hem realitzat en el camp de la tecnologia d’impressió 3D, així com les màquines dissenyades i desenvolupades per BCN3D Technologies, així com expressar la nostra missió institucional de connectar el teixit industrial amb el teixit industrial.

L’esdeveniment l’organitza un equip format per estudiants de l’Escola d’Enginyeria Industrial de Barcelona i té com a objectiu el d’apropar els estudiants al mercat laboral i viceversa, creant un pont entre el món acadèmic i el professional.Així, per a les empreses es presenta com una plataforma per a promocionar-se a partir d’estands, conferències, entrevistes i workshops. D’altra banda, es proporciona als estudiants la possibilitat de mirar pel seu futur, ja que podran trobar programes de pràctiques, projectes de final de carrera i, fins i tot, l’oportunitat d’incorporar-se al món laboral.

Des del nostre estand, els representants del CIM UPC presentarem el nostre programa formatiu, tant els nostres màsters com els cursos en disseny 3D. A més, portarem amb nosaltres dos exemplars de laBCN3D Sigma, la nostra impressora 3D insígnia, per tal d’exemplificar l’ampli ventall de possibilitats i oportunitats revolucionàries que aquesta branca de la fabricació additiva pot oferir al món industrial. No només això, sinó que també sortejarem CADA DIA una plaça totalment de franc pels nostres cursos de disseny 3D i un munt de vals 5€ per gaudir dels serveis tecnològics dels Espais de Fabricació del CIM UPC a l'ETSEIB a tots els visitants del nostre espai.

Aquesta nova edició delFòrum ETSEIBtindrà lloc els dies6, 7 i 8 de marçal mateix edifici de l’Escola d’Enginyeria Industrial de Barcelona (Av. Diagonal, 647. 08028)