Blog notice

Torna la convocatòria intensiva d'estiu de Cursos de Disseny 3D

El CIM UPC neix amb l’esperit de ser un centre on els enginyers i els arquitectes puguin completar el seu recorregut formatiu en contacte directe amb la tecnologia, oferint les eines més actuals per al desenvolupament de producte. Amb la missió de generar i transferir coneixements tecnològics a professionals i empreses que vulguin donar més valor afegit als seus productes, presentem una àmplia oferta formativa en la qual destaca el programa de Cursos de Disseny 3D.

Oferim a estudiants i professionals els mètodes per dominar les eines de disseny 3D i aconseguir la millor experiència en els camps d’enginyeria i arquitectura. Descobreix els nostres cursos intensius d'estiu de 60 hores i troba l'horari que més s'adapti a la teva agenda. A més, amb els nostres descomptes del 50% per a estudiants i desocupats, podràs formar-te en els programes de disseny 3D més demandats del mercat al millor preu, amb el servei de Borsa de Treball podràs tenir accés a totes les ofertes de treball, convalidar crèdits ECTS i emportar-te la llicència del software a casa per a seguir donant forma a les teves idees.

Consulta els cursos, continguts i horaris de la convocatòria intensiva d'estiu i omple el formulari de sol·licitud d'informació per rebre l'atenció dels nostres docents:

INICI 2 DE JULIOL

Revit

3Ds Max VRay

SketchUp Pro VRay

Rhinoceros & Grasshopper

INICI 3 DE JULIOL

AutoCAD

SolidWorks

Si tens qualsevol dubte o consulta, contacta amb nosaltres a través del telèfon 934.017.171 o del correu cursos@cimupc.org