Blog notice

T'oferim alternatives de futur en el Saló Futura

 

El CIM-UPC, com a centre capdavanter en la transmissió de coneixements tècnics i enginyeria, comptarà amb un espai en la 14a edició del Saló Futura per presentar el nostre programa de màsters i postgraus.

La docència en Desenvolupament Tecnològic i en Tecnologia Avançades de la Producció, així com les diferents activitats que duem a terme en la indústria ens qualifiquen per oferir programes de formació innovadors i propers a la situació real del mercat laboral. Així doncs, la nostra presència en el saló serà una oportunitat per donar a conèixer als nostres alumnes potencials la nostra oferta formativa de qualitat en un sector específic.

L'esdeveniment està organitzat per la Fira de Barcelona, amb la col·laboració del Departament d'Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, i tindrà lloc en el recinte firal de Montjuïc, en el palau 5, els dies 16 i 17 de març

Es tracta d'un saló visitat per més de 7.000 persones durant els dos dies que dura, fet que es tradueix en una magnífica oportunitat pel CIM de la UPC per captar alumnes. A més, tindrem l'oportunitat de dirigir-nos al nostre públic objectiu de forma directa de la mà del director general del CIM-UPC Felip Fenollosa, que presentarà el nostre programa de màsters i postgraus en el speaker corner, el dissabte 17 de març a les 16.30h.

Quant als visitants, el saló Futura ofereix la possibilitat de trobar una àmplia oferta d'estudis post universitaris, assegurant el fet de trobar aquell que s'adapti a les seves necessitats. Per a més informació consulteu la seva pàgina web.