Blog notice

Sortegem una plaça pel nostre curs de REVIT

Seguint amb la nostra filosofia d’intentar apropar la tecnologia a tothom, així com la nostra vocació de formar professionals de primera línia en sectors específics, hem decidit sortejar una plaça per a qualsevol edició d’aquest any del nostre curs de REVIT

Aquest curs està dissenyat per a què els participants aprenguin i entenguin les funcions bàsiques de l’entorn paramètric generant un únic document. Així, els alumnes seran capaços de crear una maqueta digital d'alt nivell de detall que servirà per generar tota la documentació d'un projecte, inclosa la valoració econòmica.

El curs està enfocat sobretot doncs a professionals de la construcció, ja sigui enginyers o arquitectes, però tot aquell que estigui interessat en el disseny, construcció i manteniment d’edificis amb major qualitat i eficiència gaudirà dels coneixements impartits. El REVIT es tracta d’un software que treballa amb la Building Information Modeling (BIM), una metodologia de treball basada en l’ús d’informació coordinada.

Els resultats del sorteig es coneixeran el pròxim 20 d’abril i per participar-hi només haureu d’enviar un correu electrònic a comunicacio@fundaciocim.org amb l’assumpte “Sorteig REVIT”, especificant el vostre nom complet en el cos del missatge.

Molta sort!