Blog notice

Som fidels a la Printer Party

La Fundació CIM-UPC, de la mà de BCN3D Technologies, estarà present per segon any consecutiu a la Printer Party de Barcelona, un esdeveniment organitzat per 3D Print Barcelona, amb la col•laboració de Punt Multimèdia de la Casa del Mig. 

Es tracta d’una jornada destinada tant a professionals que han centrat la seva carrera laboral en el món de la impressió 3D, com a amateurs que donen els primers passos per a conèixer aquesta tecnologia. La Printer Party comptarà doncs amb empreses del sector que exposaran els seus serveis, tecnologies i productes. 

Així, la Fundació CIM-UPC comptarà amb el seu propi espai, on exposarem les nostres BCN3D+ i Sigma, així com el BCN3D Moveo, un braç robòtic dissenyat i desenvolupat per la casa. A més, com a element inclòs dins el programa de xerrades de l’esdeveniment, en Marc Felis, explicarà qui som i què fem, i exposarà quines són les aplicacions de la impressió 3D avui dia. Alhora, parlarà sobre el projecte del BCN3D Moveo, destinat a revolucionar les aules de diversos instituts de Catalunya.

D’altra banda, la Printer Party comptarà també amb un ampli grup de makers que exposaran els seus projectes i estaran tot el dia a la disposició dels assistents a l’esdeveniment, per a respondre a les seves preguntes i curiositats. 

La Printer Party és un esdeveniment per a tota la família que comptarà amb diverses activitats i tallers destinades a tant a grans com a petits. Així, s’oferiran pràctiques amb ordinador dels programes OpenSCAD, Rhinoceros i SketchUp; com també s’explicarà de forma pràctica el concepte d’escaneig 3D amb Kinect o s’oferirà un curs de dibuix 3D amb llapis 3D.

Aquesta segona edició de la Printer Party es celebrarà al Parc de l’Espanya Industrial aquest dissabte 8 d’Octubre, de 10 del matí a 7 de la tarda, amb entrada lliure. Per a més informació de l’esdeveniment, podeu consultar la seva pàgina web