Blog notice

Sessió informativa en Coaching Skills

Vivim en un món que canvia constantment, competitiu, al que hem d’adaptar-nos ràpidament i de manera flexible, sense deixar d’innovar, per poder arribar a les nostres metes. Per això oferim un postgrau, a càrrec d'Artur Vericat Director de l'Institut Coach i del ITC Consulting i docent al Institut Europeu de Coaching i de l’Univeristat Ramón Llull, per tal de desenvolupar capacitats comunicatives i de negociació eficaces que ens ajudin a resoldre amb èxit els reptes que ens trobem en l’entorn empresarial.

Per tal d'aconseguir aquest èxit, dotarem als alumnes de les eines i recursos necessaris per afrontar els reptes empresarials, ajudant-los a desenvolupar les seves habilitats de comunicació i negociació, donant-li així els coneixements suficients per actuar amb eficàcia perquè pugui resoldre els diferents conflictes i problemes que apareguin durant la seva vida laboral, perquè com va dir Denis Waitley, un gran comunicador motivacional i consultor, “els dos millors antídots contra la por són el coneixement i l’acció".

No t’ho perdis i apunta’t aquí a la sessió informativa en Comunicació Estratègica i Lideratge Efectiu, que tindrà lloc el 13 d’Octubre a les 18:30h.