Blog notice

Nova Sessió Informativa: Gestió i Automatització es troben

El nostre programa formatiu post-universitari engloba un gran ventall de disciplines contextualitzades dins del sector de la producció i disseny industrials. Exemple d’aquesta realitat són els dos màsters que es presentaran a la propera sessió informativa del dijous 22 de setembre.

D’una banda, et presentarem els continguts del Màster en Producció Automatitzada i Robòtica (PAIR), destinat a capacitar a l’estudiant per a actualitzar els seus coneixements a diferents camps de l’automatització, com poden ser l’electrònica, el control o l’automàtica, de forma constant. Et convertiries doncs en un professional capaç de dominar les eines i tecnologies del sector i, alhora, adquiriries les competències per a tenir una visió global del projecte.

   

D’altra banda, entrant en el sector de la gestió, el nostre Màster en Direcció de la Producció (MDP) està destinat a oferir als estudiants els coneixements i eines necessàries per esdevenir el vincle ideal entre la definició de l’estratègia i el desenvolupament de les operacions. Coneixeries les últimes i més eficaces tècniques en organització d’una planta industrial (Lean Six Sigma) i gestió de la producció. 

Aquest màster estar enfocat a formar la figura d’un professional capaç d'adoptar un enfocament més resolutiu i determinant des de la producció, fet que permetrà que el teixit productiu de l’empresa pugui assolir nous reptes i aprofitar els avantatges de la globalització. 

Així, si estàs interessat a rebre una informació més detallada i de primera mà sobre el propòsit i continguts d’aquests màsters, no et perdis les Sessions Informatives de MDP i PAIR que tindran lloc el pròxim dijous 22 de setembre a les 18.30h a les nostres instal•lacions de la FME de la UPC.