Blog notice

Nou any acadèmic, nou màster i el mateix esperit de sempre

Comencem l'any acadèmic amb una nova edició del nostre programa de Màsters i Postgraus professionals. Donada la importància d'escollir la millor formació per al teu futur professional, hem dissenyat unes jornades de portes obertes on, qualsevol interessat o fins i tot curiós, pot acostar-se i visitar les nostres instal·lacions per conèixer amb més detall qui som, què oferim i com ho fem. En aquestes jornades, el claustre de professors de cada àrea del programa (Producte i procés, automatització, construcció, gestió o fabricació) exposa quina serà la metodologia de treball, guia d'estudis, continguts, etc.

A més, s'ofereix una visita guiada per les instal·lacions i la planta pilot, l'àrea de fabricació de prototips, la qual està formada pels equipaments més punters de fabricació additiva i sostractiva. En qualsevol moment, podràs expressar els teus dubtes, consultes i/o suggerències que portis de casa o se t'acudeixin en el moment, fent que la sessió no sigui un discurs sinó una activitat dinàmica. 

Aquí pots veure l'agenda de sessions informatives d'aquest mes de setembre:

Dimecres 5 i 19 de setembre a les 18.30h 

Dijous 6 i 20 de setembre a les 18.30h

Si la teva agenda no té cap forat en aquestes dates, no et preocupis, ens adaptem a la teva disponibilitat acceptant la data que ens proposis per fer una entrevista amb el director del màster o postgrau que t'interessi, a mode de sessió informativa particular.

Per a inscriure't a qualsevol sessió informativa, només has d'omplir el breu formulari que trobaràs a la part inferior dreta de la pàgina del màster o postgrau que hagis escollit. Si tens qualsevol dubte o consulta, truca'ns al 934.017.171 o escriu-nos un correu a infomasters@cimupc.org