Blog notice

La nova edició dels Màsters i Postgraus 4.0 comença el març de 2020

Els Màsters i Postgraus del CIM UPC són innovadors i es troben en contacte permanent amb l’actualitat tecnològica. Amb els serveis de fabricació i desenvolupament per a la indústria que ofereix el CIM UPC, ha format aquest programa d'estudi basat en el coneixement de professionals experimentats, l’aprenentatge a través de projectes reals i l’ús d’instal·lacions punteres.

El programa, que tindrà inici el pròxim 2 de març de 2020, està format per màsters i postgraus que es divideixen en 4 àrees: Producte i procés, Automatització i robòtica, Gestió de la producció i Edificació i construcció. L'objectiu comú de tots ells és que el participant adquireixi una formació d'alt nivell i millori les seves competències professionals amb els 30 anys d'experiència del Centre Tecnològic CIM UPC.

Els màsters i postgraus que componen el programa són els següents:

Àrea de Producte i Procés

Àrea d'Automatització i Robòtica
Àrea de Gestió de la Producció

Tots ells convaliden crèdits ECTS, 60 en el cas dels màsters i 20 en els postgraus i, a més, les persones en situació de desocupació poden beneficiar-se d'un 10% de descompte, les empreses col·laboradores i els membres del CETIB d'un 12%, i d'un 15% els membres de l'EIC. Tanmateix, convé destacar que, com a centre adscrit a la Universitat Politècnica de Catalunya i amb l’objectiu principal de potenciar el sentit de pertinença a la universitat dels titulats i titulades, tots els membres de la comunitat UPC Alumni es poden aprofitar d’un 10% de descompte en la matrícula de qualsevol màster o postgrau.

Paral·lelament, en escollir la forma de pagament també pots beneficiar-te d'un descompte del 5% si fas el pagament al comptat, tot i que també post escollir fer 3 abonaments (15%-35%-50%) o fer-los mensualment. Per a consultes al respecte, posa't en contacte al correu infomasters@cimupc.org o al telèfon 934.017.171