Blog notice

Ja tenim guanyador!

Des de la Fundació CIM ens agradaria felicitar a en Gerard Sanza Collado, guanyador de la plaça pel curs REVIT que vàrem sortejar durant el dia d'ahir. L'afortunat podrà assistir de forma gratuïta a qualsevol edició del curs que es celebri al llarg d'aquest any i gaudir de tots els seus aventatges.

Recordem que aquest curs està dissenyat per a què els participants aprenguin i entenguin les funcions bàsiques de l’entorn paramètric generant un únic document. Així, els alumnes seran capaços de crear una maqueta digital d'alt nivell de detall que servirà per generar tota la documentació d'un projecte, inclosa la valoració econòmica.

El curs està enfocat sobretot doncs a professionals de la construcció, ja sigui enginyers o arquitectes, però tot aquell que estigui interessat en el disseny, construcció i manteniment d’edificis amb major qualitat i eficiència gaudirà dels coneixements impartits. El REVIT es tracta d’un software que treballa amb la Building Information Modeling (BIM), una metodologia de treball basada en l’ús d’informació coordinada.