Blog notice

Inaguració de l'any acadèmic 2017-2018

Un any més, ens plau convidar-vos a l'acte inaugural del nou any acadèmic, en aquest cas, 2017-2018, que se celebrarà aquest dijous 5 d'octubre a les 19:00h a la Sala d'Actes de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB), situada a l'Avinguda Diagonal 647. Com cada any, aquest esdeveniment dóna el tret d'inici al nostre programa de màsters i postgraus, i ho fa convidant a tots els alumnes de la passada edició, els nous d'enguany, així com els directors dels diferents màsters i postgraus.

L'acte es divideix en tres parts; en la primera es realitzarà una conferència a càrrec del Sr. Ramón Martínez, Conseller Delegat de CEO RICOH Espanya i Portugal, fruit de l'acord entre Ricoh i el CIM de la UPC, en el qual s'ha inaugurat el Ricoh Additive Manufacturing Centre, el primer centre d'impressió 3D i fabricació additiva de Ricoh a Espanya que donarà servei al sector industrial a nivell internacional. En segon lloc, es realitzarà el lliurament dels premis per als millors projectes finals de cada màster i, finalment, donem la benvinguda al nou any acadèmic amb un còctel.

Volem donar les gràcies a tots per fer possible que tornem a inaugurar un any acadèmic gràcies a la confiança que dipositeu en nosaltres, sense la vostra col·laboració, no seria possible.

Agrairíem que confirméssiu la vostra assistència a l'acte enviant un correu a masters@fundaciocim.org i, en cas de venir acompanyats, si us plau, indiqueu-ho per tal de poder gestionar l'espai de manera més adequada.