Blog notice

FOAP 2019/20, la formació que crea ocupació

El CIM UPC és un centre formatiu amb més de 30 anys d’experiència, reconegut per la seva àmplia oferta de Màsters i Postgraus. Sempre amb l’objectiu de seguir formant nous professionals per a la indústria. 

Però a més, el centre també ofereix cursos que potencien la inserció de persones que tenen més dificultats d’incorporar-se al món laboral, com les que es troben en situació d’atur o de vulnerabilitat social, així com els majors de 45 anys. Aquests, homologats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), ofereixen un certificat de professionalitat de nivell tres, pràctiques en empresa i tenen com a finalitat dotar a l’alumne de coneixements professionals i transversals en les àrees on el CIM recull més experiència, com l’Edificació, el Disseny, la Fabricació o la Informàtica.

L’oferta formativa engloba un total de quatre cursos que van des de l’administració de bases de dades fins a la representació 3D d’edificacions, passant per la gestió de magatzems i l’automatització industrial. Tots tenen un nivell avançat i s’ensenya als participants les eines més utilitzades actualment en el món de la tecnologia per així poder aprendre i desenvolupar noves competències

Cal destacar a més, que l’àrea de formació disposa d’una Borsa de Treball per facilitar l’accés al mercat laboral dels estudiants, amb especial atenció als aturats, menors de 30 anys i majors de 45. Per això, es fa possible una estada de pràctiques en una de les més de 250 empreses que col·laboren amb el centre, o en el mateix CIM UPC, per preparar l’alumnat de manera més professional. També s’ofereixen diverses ofertes laborals que permeten als participants començar el seu camí laboral en les millors empreses tecnològiques. 

El CIM UPC segueix formant els nous enginyers de la Indústria 4.0 amb uns avantatges que els fan diferents de la resta: pràctiques, professionalitat, espais de fabricació on desenvolupar els teus somnis o casos reals que et faran sentir part d’un projecte comú. Aquests cursos donen l’empenta que els professionals necessiten i marquen la nova direcció a seguir en el futur més immediat. 

 

Consulta l'oferta formativa aquí