Blog notice

Escalfem els nostres motors especialitzats

L’avenç i el coneixement no descansen i nosaltres tampoc. Ja tenim obertes les edicions de setembre dels nostres cursos especialitzats en sistemes CAD per a que tots els interessats puguin apuntar-s’hi.

El programa de Formació Especialitzada en Sistemes CAD de la Fundació CIM està enfocat a capacitar en l’àmbit tècnic tant als estudiants universitaris o de cicles formatius com als professionals del sector que vulguin introduir-se, ampliar o complementar la seva formació en les àrees de Disseny Assistit per Ordinador, Informàtica i Metrologia.

Recordem que si ets estudiant o et trobes en situació d’atur podràs comptar amb un descompte significatiu al preu de la teva matrícula, per tal que el factor econòmic no sigui un impediment per a aquelles persones que vulguin desenvolupar les seves habilitats tècniques. A més, comptarem amb edicions tant de cap de setmana com de dilluns a divendres, per tal d’adaptar-nos a les vostres necessitats específiques.

T’oferim doncs la possibilitat d’ampliar el teu currículum en un sector específic, adquirint coneixements profunds sobre la matèria d’una manera ràpida, eficaç i econòmica. Els software que s’expliquen als nostres cursos van des d’aquells àmpliament implantats a la indústria, com pot ser el Solidworks i els seus mòduls de xapa metàl·lica i superfícies, fins d’altres que es troben en expansió a l’actualitat, com poden ser Revit o el Disseny Elèctric amb EPlan.

Tot aquell que vulgui obtenir més informació només haurà de consultar la nostra pàgina de cursos especialitzats.