Blog notice

Comencem la nova edició de màsters i postgraus

Si ens coneixes ja ho saps, però si no és el cas, t'expliquem en què consisteixen les nostres sessions informatives. Sabem que poden sorgir dubtes a l'hora de decidir quin màster o postgrau escollir, i és per això que vam dissenyar unes jornades on, qualsevol interessat o fins i tot curiós, pot acostar-se i visitar les nostres instal·lacions per conèixer amb més detall qui som, què oferim i com ho fem. En aquestes jornades, el claustre de professors de cada àrea del programa de màsters i postgraus (Producte i procés, automatització, construcció, gestió i fabricació) exposa quina serà la metodologia de treball, guia d'estudis, continguts, etc. A més, s'ofereix una visita guiada per les instal·lacions i la planta pilot, l'àrea de fabricació de prototips. Podràs expressar qualsevol dubte, consulta i/o suggerència que portis de casa o se t'acudeixi en el moment, això fa que no sigui un discurs sinó una activitat dinàmica. 

Aquí pots veure l'agenda de sessions informatives dels mesos de gener i febrer:

Si tens plans millors per a aquestes dates, no et preocupis, ens adaptem a la teva disponibilitat acceptant la data que ens proposis per fer una entrevista amb el director del màster o postgrau que t'interessi.
Per a inscriure't a qualsevol sessió informativa, només has d'omplir el breu formulari que trobaràs a la part inferior dreta de la pàgina del màster o postgrau que hagis escollit. Si tens qualsevol dubte o consulta, truca'ns al 934.017.171 o escriu-nos un correu a infomasters@cimupc.org