Blog notice

Béns d’equip i la Inústria 4.0

El grup CEQUIP ha organitzat un esdeveniment per a posar en comú i debatre entre els seus col•laboradors, i totes aquelles persones que vulguin assistir, de forma específica certs punts i englobats dins de la Indústria 4.0. 

El leit motiv de la trobada serà la qüestió de quines oportunitats hi ha avui dia per a les empreses que centren la seva activitat al sector dels Béns d’Equip. Així, el principal objectiu de la jornada serà el de posar en contacte els col•laboradors de CEQUIP amb el mercat. D’aquesta manera, els primers tindran l’oportunitat de respondre a les necessitats del segon mitjançant els seus coneixements i experiència en el sector.

El debat central de l’esdeveniment es caracteritzarà per la seva especificitat. És a dir, no es tracta d’una jornada en la que es parlarà de l’automoció o de la indústria en general. La idea és analitzar quines possibilitats presenta el mercat i la indústria per als professionals que dissenyen i produeixen les màquines que han de poblar les fàbriques del futur. 

Es tractarà, a més d’una jornada molt dinàmica on, amb ponències de no més de 30 minuts, s’oferiran continguts pràctics que permetin visualitzar l’aprofitament de les tecnologies existents.

Cal destacar que l’entrada a l’esdeveniment és lliure, però requereix d’inscripció prèvia a podreu realitzar AQUÍ.

L’esdeveniment tindrà lloc el proper dijous, 17 de novembre a l’Auditori de l’Escola d’Enginyeria de Telecomunicació i Aeroespacial de Castelldefels (EETAC), al Parc Tecnològic de l’UPC.