Blog notice

Arriben els Premis Nacionals de Innovació i Disseny 2015

El Ministeri d’Economia i Competitivitat ha obert ja l’edició dels Premis Nacionals de Innovació i Disseny d’aquest 2015. Un guardó que retribueix les activitats de recerca, desenvolupament i innovació tant de professionals com de dissenyadors autònoms, reconeixent que són actuacions essencials per fer augmentar la competitivitat i el rendiment econòmic i que influeixen a beneficiar la qualitat de vida dels ciutadans.

En aquesta edició dels Premis Nacionals, en la què els interessats poden enviar les seves propostes fins el 18 de març, hi ha dues categories generals, segons si es pertany al món estricte del Disseny o bé, si la candidatura s’acosta més al perfil de la Innovació i Recerca. Dins d’aquestes categories generals, encara es perfila més la modalitat, i s’afegeixen subdivisions. En l’àmbit de la Innovació, el premi pot dirigir-se segons la trajectòria del ponent en la categoria “Trajectòria Innovadora”, bé a la “Compra pública innovadora” o, si és un contribuent a l’expansió del projecte a àmbit mundial, entraria dins de l’apartat “Internacionalització”. El reconeixement en el camp del Disseny, per la seva banda, es categoritza segons “Professionals” o “Empreses”.

L’avaluació de les candidatures corre a càrrec d’un jurat especialitzat i amb anys d’experiència al camp del Disseny o de la Innovació, respectivament, i el seu objectiu últim és el de reconèixer el treball de professionals i organitzacions que, amb el seu esforç i dedicació constants, aporten innovacions útils per al desenvolupament de la societat.

Si consideres que compleixes el perfil del candidat i tens un projecte entre mans, no dubtis en presentar la teva proposta a l’Edició dels Premis Nacionals de Innovació i Disseny 2015. La sol•licitud ha d’enviar-se als mitjans electrònics habilitats per tal efecte a la Seu Electrònica d’Estat d’Investigació, Desenvolupament i Innovació, amb un termini que finalitza el 18 de març a les 15:00h.