Blog notice

Arriba el Vailets HackLab Day

Una vegada més, assistirem al Vailets HackLab Day (VHLD), una jornada destinada a la divulgació tecnològica on els nens tindran l’oportunitat de descobrir la programació i la robòtica a través de jocs i activitats lúdiques. 

Durant el dia, es duran a terme tallers i activitats diversos dirigits a vailets de totes les edats: programació amb Scratch, robòtica i Tinkering, Impressió 3D, competicions de robots, fabricació de cotxes solars i instruments electrònics, entre altres.

Des de la Fundació CIM comptarem amb un espai per a exposar les nostres impressores 3D –BCN3DR, BCN3D+ i BCN3D Sigma- i demostrar-ne les seves habilitats. A més, amb la col•laboració dels nostres tècnics, organitzarem un dels tallers programats per a la jornada destinat a introduir als més petits al món d’aquest tipus de sistema de fabricació additiva.

El VHLD és un esdeveniment gratuït organitzat amb el suport de l’Escola Dolors Almeda i l’Ajuntament de Cornellà que es celebrarà dissabte, 21 de maig de 2016, a la mateixa escola (C/Baltasar Oriol i Mercer, 66, Cornellà de Llobregat).