Blog notice

Arquitectes, tenim el vostre màster

El pròxim 13 de juliol a les 18.30h tindrà lloc la sessió informativa del nostre Màster en Digital Building for 3D Modeling and Construction i els seus 3 postgraus associats (Arquitectura, estructures i edificació) el qual et farà conèixer i utilitzar el software Revit en les seves disciplines, treballar en un entorn Revit/BIM d'una forma eficient, interoperar amb models creats amb altres plataformes mitjançant IFC i gestionar la producció BIM basada en l'entorn Revit de despatxos professionals.

Les Sessions Informatives de la Fundació CIM són jornades de portes obertes dissenyades per a què coneguis més sobre el centre i cada titulació. Aquestes sessions es celebren abans de cada convocatòria per resoldre els possibles dubtes dels futurs alumnes. 

Qualsevol persona que ho desitgi pot inscriure's i assistir a la xerrada que té una durada aproximada d'una hora. En aquest temps s'exposarà el programa del Grau, Postgrau o Màster, s'explicarà la metodologia, sortides professionals i es presentarà al claustre mentre s'aclareixen tots els dubtes i preguntes que els assistents plantegin. La Sessió està dirigida generalment pel coordinador del títol o pel responsable acadèmic de l'àrea corresponent.

Visita'ns i inscriu-te a la sessió aquí, i si tens algun dubte o consulta, truca'ns al 934.017.171 o escriu-nos a infomasters@cimupc.org