Blog notice

Aquest setembre, tornem més forts que mai

Si ens coneixes ja ho saps, però si no és el cas, t'expliquem en què consisteixen les nostres sessions informatives. Assumim que poden sorgir dubtes a l'hora de decidir quin màster o postgrau escollir, i és per això que vam dissenyar unes jornades on, qualsevol interessat o fins i tot curiós, pot acostar-se i visitar les nostres instal·lacions per tenir un petit tastet de qui som, què oferim i com ho fem. En aquestes jornades, el claustre de professors de cada àrea del programa de màsters i postraus (Producte i procés, automatització, construcció, gestió i fabricació) exposa quina serà la metodologia de treball, guia d'estudis, continguts, etc. A més, s'ofereix una visita guiada per les instal·lacions per conèixer amb més profunditat el centre i la seva planta pilot, àrea de fabricació de prototips. Podràs expressar qualsevol dubte, consulta i/o suggerència que portis de casa o se t'acudeixi en el moment, pel que fa que no sigui un discurs sinó més aviat una activitat dinàmica. 

Aquí pots veure la relació de sessions informatives d'aquest mes de setembre:

Si tens plans millors per a aquestes dates, no et preocupis, ens adaptem a la teva disponibilitat acceptant la data que ens proposis per fer una entrevista amb el director del màster o postgrau que t'interessi.
Per a inscriure't a qualsevol sessió informativa, només has d'omplir el breu formulari que trobaràs a la part inferior dreta de la pàgina del màster o postgrau que hagis escollit. Si tens qualsevol dubte o consulta, truca'ns al 934.017.171 o escriu-nos un correu a infomasters@cimupc.org