Blog notice

Acollim la primera competició catalana de robòtica organitzada per Robocat

L'Ateneu de Fabricació Ciutat Meridiana acollirà el pròxim dissabte 30 d'Abril una de les sis fases regionals de la primera competició a nivell català de robòtica lliure organitzada per RoboCAT.

La RoboCAT neix com una iniciativa de l'Associació El Racó dels Robotaires de Girona amb l'objectiu principal de despertar vocacions tecnològiques, tot motivant i inspirant als joves catalans. Què la diferència de les demès? La RoboCAT esdevé una competició de robòtica alternativa a les actuals, ja que no entèn de marques, és completament oberta, podent participar-hi tant amb LEGO Mindstorms com amb Arduino, per exemple, i complint sempre la condició de baix cost per tal de poder ser accessible per a tothom.

Així doncs, la competició consisteix en dos reptes diferents, el robot explorador i el robot dansaire, en què cadascuna d'elles està formada per tres categories per tal d'abastir totes les edats.

El format de la competició consisteix en sis fases regionals en què els guanyadors de cadascuna d'elles competiran pel primer lloc a la fase final que aquest any es celebrarà a Girona el dia 28 de Maig, ja que el camp d'enguany està inspirat en la seva ciutat (cada any serà un lloc diferent).

Els equips poden estar formats fins a tres membres i la inscripció per equip és de només 25€, incloent ja la final en el cas de que l'equip es classifiqui.

El 8 de Març de 19.00h a 20.00h es realitzarà a Girona un taller introductori gratuït per a professors i qualsevol persona interessada en participar a la competició des de la Roca Umbert a càrrec de TechTalent (co-organitzadors de la competició) per tal d'orientar els equips. Interessats, poseu-vos en contacte amb info@edtechtalent.com